İftar Sofrası Batıkent'te Kuruldu

Yenimahalle Belediyesi tarafından her yıl binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleştirilen iftar programları tüm hızıyla devam ediyor. Batıkent Batı Sitesi Pazar Yeri’nde düzenlenen iftar programında binlerce mahalle sakini hep birlikte oruç açtı.

Kur’an tilaveti ve dualar ile başlayan iftara, YenimahalleBelediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Erhan Aras, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan paylaşmayı ve sevgiyi hatırlatır

İftar sonrası vatandaşları selamlayan Başkan Yaşar, “11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nda paylaşmanın ve hoşgörünün önemini hatırlatmak, birlik ve beraberliğimizi daim kılmak adına her yıl binlerce vatandaşımızı aynı sofralarda buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Ayı, hoşgörü ve sevginin ayıdır. Ramazan Ayı’nda fakir ile zengin, güçlü ile güçsüz aynı sofrada buluşur, paylaşmanın huzurunu hep birlikte yaşar. Yenimahalle Belediyesi olarak 15 yıldır Ramazan’ın tüm güzelliklerini vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden her yurttaşın inancına ve düşüncesine saygı duyuyoruz. Yenimahalle, barışın, sevginin, kardeşliğin ilçesidir ve hep böyle kalacaktır. Bu huzur ortamının bozulmaması ve sevginin egemen kılınması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.