Okul Öncesi Çocuklara Bakım

Yenimahalle Belediyesi, ara tatilin ardından okula başlayacak öğrencilerin saç kesimini ve bakımını yaptı.

Şentepe ve Karşıyaka mahallelerinde tespit edilen 500’e yakın ihtiyaç sahibi ilkokul öğrencisi, iki gün boyunca Yenimahalle Belediyesi kuaför ve berberleri tarafından ücretsiz tıraş edilerek okula hazırlandı.

Minikler okula hazır

Sabah erken saatlerde aileleriyle birlikte Kaletepe Kültür Merkezi ve Karşıyaka Kültür Merkezi YENİMEK Kuaförlük sınıflarına gelen öğrenciler, sıraya girerek, tıraş olmayı bekledi. Sıra kendilerine geldiğinde kuaför abi ve ablalarına heyecanla istedikleri modelleri anlatan minikler, yapılan hizmet için de Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür etti.

Hayat çok pahalı

Ücretsiz saç kesimi projesinin ekonomik olarak zorlanan ailelere destek amacıyla yapıldığını kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Çalışma kapsamında 500 çocuğumuzun saç kesimleri yapıldı. Maalesef hayat çok pahalı ve gün geçtikçe ekonomik sıkıntılar büyümeye devam ediyor. Yüzünü bir nebze de olsa güldürebildiğimiz her vatandaşımız, her çocuğumuz bizim için çok değerli. Belediye imkanlarımız el verdiği sürece bu ve benzeri sosyal destek çalışmalarımız devam edecek. Tüm çocuklarımıza okullarında başarılar diliyorum” dedi.