Yenimahalle Belediyesi Kadroyu Güçlendirdi

Hentbol Kadınlar Süper Lig’inde aldığı sonuçlarla adından söz ettiren Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, iç transferde 9 oyuncusuyla anlaşarak sözleşmeleri yenilerken; 4 yeni oyuncuyu da takıma kattı.

Yenimahalle Belediyesi SK, kıran kırana geçen Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Lig’ini 12 galibiyet ve 10 mağlubiyet alarak 24 puanla sezonu 5’inci tamamladı. EHF Avrupa Ligi’ne katılmayı hedefleyerek gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren Yenimahalle’nin melekleri, 9 oyuncusu ile yeniden sözleşme imzalayarak güçlü kadrosunu korumayı başardı.

Yenimahalle’ye taze kan

Güçlü kadrosuna yeni transferler yaparak bir sonraki sezona iddialı şekilde hazırlanan Yenimahalle Belediyesi SK, yeni sezon için Görele Belediyesi Spor Kulübü’nden Sevdanur Özkan (sağ oyun kurucu), Konyaaltı Belediyesi’nden Merve Özkaşıkçı (sağ kanat oyuncusu), Polatlı Belediyesi’nden Halise Akgül (sol oyun kurucu)  ve Handan Kocabıyık (kaleci) ile anlaşma imzaladı.

Yenimahalle kadroyu korudu

2022-2023 Hentbol sezonunda başarıyı hedefleyen Yenimahalle Belediyesi SK iç transferde; Gülcan Tügel (orta oyun kurucu), Betül Karaarslan (orta oyun kurucu), Reyhan Kaya (sol oyun kurucu), Selen Akalın (kaleci), Elif Yaren Uzun (sağ kanat), İlayda Dikbaş (sol kanat), Mehtap Tezkorkmaz (sol oyun kurucu), Hatice Özdemir (pivot), Funda Baş (sol kanat) ile sözleşme imzaladı.