Yenimahalle Belediyespor Playoff'a Çıktı

Sezai Yıldırım Süper Amatör Ligi’nde adından söz ettiren bir performansın altına imza atan Yenimahalle Belediyesi, A grubunun son maçında ligin kuvvetli ekiplerinden Beypazarı Belediye Gençliksporu 6-0 mağlup ederek, playoff maçlarına katılmaya hak kazandı.

Yenimahalle Belediyesi, ligi 11 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle 35 puanla ikinci sırada kapattı. Toplamda 47 gol atıp 15 golü ağlarında gören Yenimahalle, 32 averajla grubun en fazla gol atan ekibi olmayı başardı.

Mavi Şimşekler gol oldu yağdı

Yenimahalle Belediyesi, Altındağ Örnek Sentetik Saha’da yapılan ligin son karşılaşmasında ilk dakikadan itibaren üstünlüğünü rakibine hissettirerek Emre’nin attığı golle soyunma odasına önde girdi.

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan mavi şimşekler, Ömer, Rıdvan, Buğra, Mert ve Berkant’ın attığı gollerle Beypazarı Belediyesi’ni 6-0 mağlup ederek ligi ikinci sırada tamamladı.

Güney, “Ekibime yürekten inanıyorum”

Çok çalışmanın ve azmin başarıyı getirdiğini belirten Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Kerem Güney, “Oyuncularımız BAL Lig’e yükselmek amacıyla alkışı hak eden bir mücadele sergiliyor. Aramızda takımımıza katılan genç arkadaşlarımız var. Sezon boyunca uyum içerisinde çalışan ve galibiyet için yoğun emek harcayan oyuncularımı yürekten kutluyorum. Yenimahalle’yi bir üst lige taşımak için Playoff maçlarına çıkacağız. Takım halinde başarıyı kovalayan oyuncularımın Playoff mücadelelerinde de gerekeni yapacağına yürekten inanıyorum” dedi.