Yeşilçam Şarkıları Yenimahalle’de Yankılandı

Yenimahalle Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Batıkent Şubesi’nin gerçekleştirdiği “Yeşilçam Şarkıları” konserine Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde ev sahipliği yaptı.

Konsere Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, ADD Genel Başkan Yardımcısı Safa Yenice, ADD Gençlik Kurulu Başkanı Nihat Arda Mercan, Demokrat Parti (DP) Yenimahalle İlçe Başkanı Şeref Tural, ADD Batıkent Şube Başkanı Erdal Hatun, OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ADD Batıkent Türk Halk Müziği Korosu

Konser öncesi vatandaşlara seslenen Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, “Sizlerle bugün burada olmaktan onur ve mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Hem Yenimahalle Belediyesi’ni temsilen hem de Atatürkçü Düşünce Derneği’nin bir üyesi olarak gururluyum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e gönülden bağlı, Atatürk devrimlerinin yılmaz bekçisi olan bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet ayakta kalması için mücadeleye devam ediyoruz” dedi.

ADD Batıkent Şube Başkanı Erdal Hatun da Başkan Yaşar’a teşekkür ederek, “ADD olarak bizlere her zaman destek olan, yanımızda yer alan, Atatürk sevgisi tüm Türkiye’nin malumu olan Belediye Başkanımız Sayın Fethi Yaşar’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vatandaşlar nostalji dolu bir akşam yaşadı

Konuşmaların ardından ADD Batıkent Türk Sanat Müziği Korosu, Bir Yangının Külünü, Yarım Kalan Aşk, Senede Bir Gün, O Ağacını Altını, Yalancı Yârim, Hicran Yarası ve Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar gibi dillere pelesenk olmuş birbirinden güzel Yeşilçam şarkılarını söyledi.