Öğrencilerin Sınav Maratonuna Belediye Desteği

Eğitim alanında yaptığı çalışmalarla Yenimahalle’de gelecek kuşaklara yatırım yapmaya devam eden Yenimahalle Belediyesi, 4 Haziran Pazar günü yapılacak LGS ve 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak YKS sınavları için 8’inci ve 12’inci sınıf öğrencilerini eğitim kampına alıyor.

Öğrencilerin geleceğini şekillendirecek sınavlar için geri sayım sürerken Yenimahalle BelediyesiEtüt Eğitim Merkezleri’nde sınırlı kontenjan ücretsiz LGS ve TYT kampı başvuruları başlıyor.

Köprüden önceki son çıkış

Eğitim kamplarına katılmak isteyen ilçe çocukları 6-7-8 Mayıs tarihlerinde 10.00-18.00 saatleri arasında 344 08 99 numaralı telefondan TYT için, 332 12 14 numaralı telefondan ise LGS için kayıt yaptırabilecek.

8 gün sürecek olan eğitim kampında; TYT eğitimleri 25 Mayıs’ta başlayıp 2 Haziran’da sona erecek, LGS içinse dersler 20 Mayıs’ta start alıp 30 Mayıs’ta son bulacak.

Türkiye’yi çağdaş yarınlara siztaşıyacaksınız

Gençlere sonuna kadar güvendiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Geleceğinizi şekillendirecek olan sınavlara kısa bir zaman kaldı. Hepinize başarılar diliyorum. Sizlerin iyi yetişmesi ve geleceğe daha iyi hazırlanması için Yenimahalle Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri yoğun emek harcıyoruz. Gençlik merkezleri, kütüphaneler, etüt merkezleri, devlet okullarına yaptığımız hizmetler eğitime ne kadar önem verdiğimizin ve yatırımı gençlere yaptığımızın göstergeleridir. Amacımız Cumhuriyetin ilkelerine inanan bir neslin yetişmesidir. Türkiye’yi çağdaş yarınlara taşımak görevi sizlere düşüyor. Bu yolda biz de sizin çağdaş ve çağın gereklerine uygun bir şekilde eğitim görebilmeniz için elimizden gelen tüm desteği veriyoruz ve bu bilinçle her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.