Yenimahalle Belediyesi’nden Konserli “Yaza Merhaba”

Yenimahalle Belediyesi Kent Orkestrası, Batıkent Murat Karayalçın Kent Meydanı’nda “Yaza Merhaba Konseri” ile Yenimahallelilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Alanı tıklım tıklım dolduran vatandaşlar, Yenimahalle Kent Orkestrası sanatçıları Serdar Şimşek, Duygu Kutlu ve Tolga Kaya’nın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla yazın keyfini açık havada müzik eşliğinde çıkardı.

Telefon ışıkları geceyi aydınlattı

Konserde şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Yenimahalleliler, cep telefonlarının ışıklarını açarak sanatçılara eşlik edince ortaya keyifli görüntüler çıktı.

Eğlencenin tavan yaptığı gecede, türkülerin yanı sıra oyun havaları ve halaylarla da coşan vatandaşlarstres attı.

“Konseri duyunca kendimizi dışarı attık“

Yaz akşamının şenlendiği konsere eşi ve çocuğu ile gelen Ayşe Sönmez (29), “Sıcak yaz akşamında evimizden çıktık Yenimahalle Belediyesi’nin düzenlediği konsere geldik. Evde bunalıyoruz, parklara çıkıyoruz. Parklarımız da çok güzel, bir de bu konseri duyunca kendimizi dışarı attık. Başkanımız Fethi Yaşar’a şükranlarımı sunuyorum. Belediyenin yapmış olduğu etkinliklere yetişemiyoruz, neredeyse her gün bir etkinlik var” dedi.