Yenimahalle'de Ramazan Bayramı Temizliği

Yenimahalle Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan mezarlıklar ile cami ve mescitlerde Ramazan Bayramı için bakım ve temizlik çalışması yapıyor.

Düzenli olarak gerçekleştirilen çalışmalara bayram için hız veren belediye ekipleri, vatandaşların ibadetlerini ve mezarlık ziyaretlerini hijyenik ve temiz şartlarda gerçekleştirmesi için titizlikle çalışıyor.

Camiler ve mezarlıklar bayrama hazır

Belediye ekipleri, camilerde bulunan halıları süpürüp temizliğini gerçekleştiriyor. Ayrıca camiler haşere oluşumuna karşı da ilaçlanıyor.

Kabristan ziyaretleri için mezarlık temizliğini de ihmal etmeyen ekipler Susuz, Memlik, Karacakaya, Yuva, Yakacık, İvedik ve Ergazi mahalleleri mezarlıklarını ve Abalı Baba Türbesi’ni temizleyerek çiçek sulama, çim biçme, yabani otların temizlenmesi gibi işlemleri etraflıca yapıyor.

“Vatandaş huzurlu bir bayram geçirsin istiyoruz”

Yenimahalle Belediyesi olarak vatandaşların Ramazan Bayramını bir şekilde geçirebilmeleri için tüm önlemlerin alındığını belirten Yaşar, "Bayram nedeniyle vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için, mezarlıkların temizlikleri yapıldı. Aynı zamanda bayram namazı için tüm camilerimizi de hazırladık. Ramazan Bayramı'nın insanlığa, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.